Anunturi

Aceasta pagina va fi destinata anunturilor biserici locale(indiferent de confesiune), de care bine inteles stiu si eu, cu privire la anumite conferinte, evanghelizari, evenimente, cursuri etc. Daca aveti si voi de facut anumite anunturi, va rog sa imi scrieti :D.

Reclame
Comentarii
 1. PetcuToday spune:

  Pe data de 20-25 septembrie se vor face cursuri AMEC pentru lucratori cu copii, la Biserica Penticostala Efraim. Din pacate nu stiu exact unde se pot face inscrieri, eu am reusit sa ma intalnesc cu cei de la amec… insa nu i-am intrebat cum putem lua contact. Daca are cineva mai multe informatii va rog contactati-ma.

 2. PetcuToday spune:

  Anunt noi: Pe data de 9. oct. la biserica Efraim (micro 4, strada milioara) va avea loc o strangere de tineri si adolescenti in care va fi invitat Florin Ianovici (ca vorbitor) si Adi Gliga (cantaret cautati si voi pe youtube). Eu zic ca aveti de castigat daca veniti, si nu… nu e biserica mea, deci nu incerc sa ii fac reclama :P.

 3. PetcuToday spune:

  Pe data de 30.10.2010 va veni fr. Nelu Istrate din Bucuresti. Biserica Evanghelica Romana nr.2, strada milioara, orele 10-12. Foarte probabil sa fie si cineva care va canta la pian, dar nu stiu cum se numeste:)). Pentru cei interesati ma puteti contacta pentru mai multe detalii.

 4. PetcuToday spune:

  In fiecare vineri de la ora 7, va fi program de evanghelizare la Biserica Efraim (Biserica Penticostala :P), adresa v-am mai spus-o strada Milioara (Targoviste) , gazda programului: Ady Gliga, dar deobicei sunt invitati si alti cantareti crestini, cunoscuti destul de bine in lumea evanghelica. Si bine inteles va fi si un predicator, penticostal sau baptist sau … , nu se prea tine cont de provenienta, e o strangere inter-confesionala, deci aduceti-va prietenii pt ca e ceva special :D.

 5. PetcuToday spune:

  Pe data de 26, Florin Ianovici va fi la Efraim. Pt cei ce nu au nevoie de invitatii, va rugam sa dati mai departe invitatiile. Pentru cei ce nu au auzit de Ianovici, …ei bine va spun eu ca aveti de castigat. V-am mai spus de el, si as vrea sa va ofer si ceva informatii, este psiholog , avocat, si doctor in teologie, dar mai presus de toate e un OM A LUI DUMNEZEU. Pentru cei ce vor mai multe informatii despre strangere sa-mi scrie in dreapta la „Discutii”. :D. Strangerea va incepe la ora 18:00, va mai anunt daca mai aflu ceva.:D

 6. PetcuToday spune:

  Duminica seara, in Biserica Evanghelica Romana (nr 2) de pe strada Milioara il vom avea ca invitat pe fr. Nelu Istrate… va asteptam 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s