Cine sunt?

Ma numesc Petcu Florin-Ionut. Numele de Florin este o mostenire de familie, e de la tata… singura mea mostenire din partea lui dupa ce la 5 ani m-a parasit. Ionut e numele nasului deci sunt botezat in religia ortodoxa, crescut in Biserica Evanghelica Romana si cu influente penticostalo-baptiste. Sunt nascut in Targoviste, dar cu radacini pe undeva prin Ardeal, cu toate acestea toate visele mele trag spre Banat si, asa cu spunea Vieru, „multi doresc sa ajunga pe luna” eu imi doresc doar sa ajung in Vestul tarii.

Nu am fost nascut crestin, macar ca am fost botezat ortodox. Am cunoscut multe biserici evanghelice, si nu m-am intors la Dumnezeu in nici una. Bisericile erau pasive si cam reci asa ca am ales sa il intalnesc pe Domnul intr-un autobuz in mijlocul viscolului. L-am intalnit, dar nu si cunoscut, mirosul sangelui ma impiedica si imi era greu sa il vad printre lacrimi. Totusi ceva s-a schimbat atunci in mine, simteam ca am gasit atunci ceva, ceva ce nu gasisem nici in tutun, nici in alcool, nici in cluburi printre prietenii mei, ceva ce stiam ca nu voi gasit nici in droguri (o alternativa la acel moment, pentru mine), asa ca am renuntat la toate. L-am cautat si l-am gasit, nu m-am inselat in privinta lui… am gasit… am gasit un tata. Incerc sa le spun si altora despre El, pentru ca stiu ca fericirea e doar la El.  Astazi vreau sa slujesc si sa ma dedic generatiei mele din ’94. Sunt un copil, am multe de invatat si putine de dat. Dar ce am iti dau pentru ca in fond tot ce ramane in urma omului e ceea ce a dat altora.

Reclame
Comentarii
  1. D. Van der Malu spune:

    Domnul sa te binecuvanteze!

  2. Fii tare fratele meu, si nu uita ca, pe drumul acesta anevoios, nu esti singur! Domnul sa te foloseasca la potential maxim in generatia asta! Fii o lumina pe calea Sa!

  3. Aura Ci spune:

    Este bine ca gandesti asa. este cel mai frumos lucru sa ne impartasim experientele folositoare, cu ceilalti. Mult succes! Aura Ciobotaru

  4. Taby spune:

    Fii tare deci, si intaresteti pasul, pe-al vesnicie drum sa inaintezi, imbarbateaza-ti inima dar frate, si tot mai mult pe Isus sa il urmezi!T.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s